Domov
Kdo smo
Zadnje objave
Kontakt
Dodaj med priljubljene
Mačji kotiček
Zakaj naravna prehrana?
Kako hranimo
O boleznih
Članki
Uporabni nasveti
FAQ
Nadaljnje branje
Vprašali ste
Povej naprej!

Švedska študija potrdila, da umetna hrana živalim skrajšuje življenjei - IN: NALOŽITE BREZPLAČNO KNJIGO

Industrijska komercialna hrana, prav tako kuhana, prinašata degenerativne bolezni in smrt Več...
Zavetišče Horjul

VAŠA ZASEBNOST

Na tej spletni strani spoštujemo vašo zasebnost in varujemo vse morebitne osebne podatke. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, obiskane strani) shranijo na naš streżnik. Ti podatki so anonimni in so uporabljeni zgolj za statistične obdelave. Podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Nikoli - na to se lahko brezpogojno zanesete.

Naše spletne strani zaradi svojega načina delovanja na vaš računalnik shranjujejo t.i. "piškotke" (cookies). V svojem spletnem brskalniku si lahko nastavite, ali boste piškotke sprejemali ali ne.

Osebni podatki, ki nam jih posredujete skupaj z vprašanji in pripombami, bodo obravnavani zaupno. Teh podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji osebi. Vsi osebni podatki (denimo ime ali elektronski poštni naslov), ki nam jih sporočite pri kontaktu preko elektronske pošte, bodo uporabljeni zgolj z namenom, da vam sporočimo żelene informacije. Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali, zamenjali za druge ali komurkoli posodili tretji osebi. Če imate vprašanja glede vaše zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte.

 

 

 

 

 

 

 

Pravno obvestilo
Zasebnost
SlemiCom
Števec obiskov