Domov
Kdo smo
Zadnje objave
Kontakt
Dodaj med priljubljene
Mačji kotiček
Zakaj naravna prehrana?
Kako hranimo
O boleznih
Članki
Uporabni nasveti
FAQ
Nadaljnje branje
Vprašali ste
Povej naprej!

Švedska študija potrdila, da umetna hrana živalim skrajšuje življenjei - IN: NALOŽITE BREZPLAČNO KNJIGO

Industrijska komercialna hrana, prav tako kuhana, prinašata degenerativne bolezni in smrt Več...
Zavetišče Horjul


PRAVNO OBVESTILO
 


Točnost in ažurnost informacij
 

Informacije na tem spletnem mestu pripravljamo s kar največjo skrbnostjo in jih skušamo sproti posodabljati. Naš namen je posredovati točne, verodostojne in preverjene podatke. Kljub temu ni izključeno, da se je kakšen podatek medtem spremenil oziroma je pri pripravi besedil prišlo do napake. Opozarjamo, da se strani lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.  


Delovanje spletne strani
 

Ne sprejemamo nobene odgovornosti za nepravilno delovanje in/ali nedostopnost te strani.  


Avtorske pravice
 

Vsa besedila na teh spletnih straneh so - razen, kjer je navedeno drugače - avtorska last ustvarjalcev spletnih strani in so v zakonsko določenem okviru predmet zaščite avtorskih pravic oziroma drugih oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine teh spletnih straneh je dovoljeno neomejeno reproducirati, širiti in razmnoževati pod pogojem, da se pri tem jasno navede vir ter da se ohranijo vsa na tem mestu navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.  

Uporaba spletnih vsebin v pridobitne namene je izrecno prepovedana.


Avtorske pravice za tehnično zasnovo, dizajn in izvedbo spletne strani so last podjetja
SlemiCom, Vladimir Slemenšek s.p.  


Strokovna odgovornost
 

Vsi podatki so zgolj informativne narave in niso mišljeni kot veterinarsko svetovanje ali njegov nadomestek. Navajamo jih z namenom, da se lahko obiskovalec spletne strani seznani z različnimi možnostmi in pristopi ter se na podlagi različnih podatkov informirano odloči. Namen spletne strani je izobraževati zainteresirane posameznike in jih spodbujati k čimboljši skrbi in odgovornemu ravnanju z živalmi.  


Informacije niso namenjene postavljanju diagnoz oziroma odkrivanju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni pri domačih živalih.  


Preden se odločite za kakršnokoli terapijo ali obravnavo oziroma opustitev le-teh, se posvetujte z veterinarjem. Spletna stran kuzki.povejnaprej.net in njeni avtorji ne morejo prevzeti nobene odgovornosti za rezultate takšnih ali drugačnih odločitev, ki jih bodo uporabniki spletnih strani sprejeli na podlagi tu objavljenih informacij.  


Če imate vprašanja glede vsebine pravnega obvestila, nas prosim kontaktirajte.

Pravno obvestilo
Zasebnost
SlemiCom
Števec obiskov