Domov
Kdo smo
Zadnje objave
Kontakt
Dodaj med priljubljene
Mačji kotiček
Zakaj naravna prehrana?
Kako hranimo
O boleznih
Članki
Uporabni nasveti
FAQ
Nadaljnje branje
Vprašali ste
Povej naprej!

Švedska študija potrdila, da umetna hrana živalim skrajšuje življenjei - IN: NALOŽITE BREZPLAČNO KNJIGO

Industrijska komercialna hrana, prav tako kuhana, prinašata degenerativne bolezni in smrt Več...
Zavetišče Horjul


Kmalu brezplačna knjiga o naravni prehrani


Dr. Tom Lonsdale, veterinar iz Avstralije in eden glavnih pobudnikov gibanja RMB (Raw Meaty Bones), ki je za našo naslovno stran že prispeval članek Izpoved veterinarja, je ponudil brezplačen odstop avtorskih pravic za svojo knjigo Work Wonders - Feed Your Dog Raw Meaty Bones. V Sloveniji jo bomo prevedli in jo v elektronski obliki objavili na tej spletni strani, od koder si jo bo lahko vsak naložil na svoj računalnik ali natisnil. Seveda zastonj.

Slovenski prevod pa bo objavljen tudi na spletni strani Dr. Lonsdalea, www.rawmeatybones.com.

Upamo, da bo to pripomoglo k širjenju zavesti, kako zelo lahko psom (in mačkam) s surovo hrano, polno encimov in vitaminov, izboljšamo življenje. Objavo elektronske knjige predvidevamo v drugi polovici leta 2008. O natančnejšem datumu bomo na tem mestu še obvestili.

Ob tej priložnosti še obveščamo, da smo objavili zanimiv prispevek o zdravljenju displazije kolkov z visokimi odmerki vitamina C. Slednji se dobro obnese tudi pri artritisu in drugih težavah okostja, vključno s poškodbami, kot so zlomi, izpahi in zvini.

Preberite tudi nov članek o prednostih naravne prehrane. Oba nova prispevka najdete pod Članki. Nekaj več o uporabi vitamina C pri kužkih pa lahko preberete v rubriki O boleznih.
 

 

 

 

 

 

 

Pravno obvestilo
Zasebnost
SlemiCom
Števec obiskov