Domov
Kdo smo
Zadnje objave
Kontakt
Dodaj med priljubljene
Mačji kotiček
Zakaj naravna prehrana?
Kako hranimo
O boleznih
Članki
Uporabni nasveti
FAQ
Nadaljnje branje
Vprašali ste
Povej naprej!

Švedska študija potrdila, da umetna hrana živalim skrajšuje življenjei - IN: NALOŽITE BREZPLAČNO KNJIGO

Industrijska komercialna hrana, prav tako kuhana, prinašata degenerativne bolezni in smrt Več...
Zavetišče Horjul


KDO SMO


Predvsem navdušenci nad vesoljno pasjo raso, ki nas kljub našim človeškim slabostim zvesto spremlja že kakšnih 10.000 let! Skupno imamo 9 psov, če bi le kako mogli, pa bi jih imeli še več. Cenimo njihovo vdanost in brezpogojno ljubezen. Uživamo v njihovi družbi in tudi v tem, da v naši družbi uživajo oni. Rad te imam!


In težko nam je, če so bolni in trpijo bolečine. Bolni pa so danes že skoraj vsi.


Začeli smo se spraševati, ali jim lahko pomagamo s hrano. Sprva smo hoteli ugotoviti le, kateri briketi so najboljši, saj vsi vemo, kako zelo pomembno je, kaj vnesemo v telo. Raziskovali smo, kaj bi bilo za njihovo zdravje najbolj optimalno.  


Izkazalo se je, da so pasji briketi in konzerve vse prej kot optimalni, saj vsebujejo le malo naravnega, po drugi strani pa kup odpadkov in nevarnih snovi, od katerih so mnoge tudi rakotvorne. Tudi merila glede kakovosti sestavin, njihovega porekla, čistoče in navajanja vsebine so na nižji ravni kot pri izdelavi človeške hrane. 


Prebrali in preizkusili smo marsikaj. Zaradi osupljivih rezultatov z naravno, surovo hrano smo opustili vso umetno, industrijsko hrano in je našim psom ne dajemo že skoraj leto dni. Prav zaprav jim je ne bo treba nikoli več niti povohati. Surova, nepredelana hrana pa ni le bolj zdrava, je tudi sorazmerno poceni. 


Zdaj bi radi pomagli tudi drugim. Skušali bomo predstaviti čimveč svojih izkušenj in informacij o pravilni prehrani. Upamo, da nas bo vedno več, saj naravna prehrana pomaga prav vsakemu psu. Morda ga ne bo takoj rešila vseh tegob - zlasti če so se kopičile dlje časa - zagotovo pa jih bo bistveno olajšala, zmanjšala bolečine, okrepila imunski sistem in preprečila nadaljnje obolevanje. 


Zgodbe presrečnih pasjih (in mačjih) privržencev so polne navdiha in utrjujejo naše prepričanje, da smo na pravi poti. Tako kot ga vsak dan znova potrjujejo tudi bleščeče oči, sijoča dlaka, beli zobje, za vedno rešeni oblog, koža brez alergij, dobra prebava, izboljšanje telesnega vonja in in izginotje zadaha iz gobčka naših kosmatincev. Pohvalimo se lahko celo z odpravo ene displazije kolkov, diagnosticirane pred letom in pol. Za več podatkov o prednostih takšne prehrane kliknite tukaj


Upamo, da bomo tukaj kmalu lahko objavili tudi vašo zgodbo.  

                                                                                                                                                 Marta, Ksenija in Samo

Pravno obvestilo
Zasebnost
SlemiCom
Števec obiskov