Domov
Kdo smo
Zadnje objave
Kontakt
Dodaj med priljubljene
Mačji kotiček
Zakaj naravna prehrana?
Kako hranimo
O boleznih
Članki
Uporabni nasveti
FAQ
Nadaljnje branje
Vprašali ste
Povej naprej!

Švedska študija potrdila, da umetna hrana živalim skrajšuje življenjei - IN: NALOŽITE BREZPLAČNO KNJIGO

Industrijska komercialna hrana, prav tako kuhana, prinašata degenerativne bolezni in smrt Več...
Zavetišče Horjul


Brezplačna knjiga o naravni prehrani na voljo že kmalu!


Bralci, ki redno spremljajo našo spletno stran (in takih je že kar nekaj), vedo, da smo konec januarja pridobili dovoljenje dr. Toma Lonsdalea, avstralskega veterinarja, ki je začel z gibanjem Raw Meaty Bones, da prevedemo njegovo knjigo o naravni pasji prehrani, Work Wonders - Feed Your Dog Raw Meaty Bones, in jo na naši spletni strani brezplačno ponudimo slovenskim bralcem.

Avtor je doniral svoje avtorske pravice, mi pa bomo prispevali brezplačen prevod. Knjiga bo na voljo v obliki pdf datoteke.

Če bo po tehnični plati vse potekalo v redu, predvidevamo objavo e-knjige okoli 20. julija 2008.

To pa ni edina novica. Dr. Lonsdale je privolil tudi, da bo v drugi polovici leta odgovarjal na vprašanja naših bralcev, zastavljena prek naše spletne strani. Da bo to šele v drugi polovici leta, smo se dogovorili zato, ker dr. Lonsdale želi, da bi vsi, ki imajo vprašanja, prej prebrali knjigo. Iz izkušenj namreč ve, da so odgovori na mnoga izmed vprašanj na voljo že v knjigi. Precej odgovorov pa na naši strani lahko najdete že sedaj (pri tem lahko uporabite tudi funkcijo iskanja v desnem zgornjem kotu).

Znani veterinar in borec za boljše življenje psov in mačk (in belih dihurjev, ki so prav tako mesojedi domači ljubljenčki) s številnimi izkušnjami iz prakse je obljubil, da bo posvetil čas slovenskim psičarjem zato, ker podpira strani, kot je naša, ki brezplačno svetujejo ljubiteljem psov in mačk pri uvajanju in izvajanju zdrave naravne prehrane. Več o njem, njegovem delu, knjigah, predavanjih itd.
izveste na njegovi spletni strani: http://www.rawmeatybones.com.

V prihodnjih mesecih pa pripravljamo še nekaj presenečenj, zato med dopustom in po povratku z njega ne pozabite pokukati k nam.

Ne pozabite tudi na naše geslo - in seveda povejte naprej!


Lep pozdrav,
 

Ekipa Povej.Naprej.Net

   

Pravno obvestilo
Zasebnost
SlemiCom
Števec obiskov